Ændring ift./Change regarding Tanning service

På grund af sygdom har vi desværre modtaget et afbud fra Clinique Beautyfix i forhold til spraytan til Open Danish Championship 2018, og i den forbindelse ønsker vi Christina Buhl rigtig god bedring og håber hun snart er på højkant igen.

Vi har derfor i stedet lavet en aftale med CopenhagenTAN, som i sikkert kender fra diverse konkurrencer i Danmark. De leverer en fantastisk service og et udfører et super flot arbejde, og vil være til rådighed både fredag og lørdag (21.09.18 og 22.09.18). Du kan læse mere muligheden for tanningservice her.


Due to illness, Clinique Beautyfix have unfortunately had to cancel there spray tan arrangement in relation Open Danish Championship 2018. We wish Christina Buhl a speedy recovery, and hope she will soon be on her feet again.

Instead we have made an agreement with CopenhagenTAN, that you probably know from various competitions in Denmark. They provide a great service, and an do an awesome job, and are available on both friday and saturday (21.09.18 og 22.09.18). You can read more about the our tanning service here. For booking in english, please call Johnny on +45 29 80 91 91.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.