Bodybuilding og Fitness konkurrence

DFNA, Bodybuilding og Fitness Konkurrence 2017Det er en kæmpe glæde at kunne offentliggøre, at DFNA afholder sin første Bodybuilding og Fitness konkurrence den 23. september 2017. Stedet er ikke 100% på plads endnu, men vi arbejder hårdt på sagen således, i atleter kan få ordentlige rammer, en professionel behandling og en helt igennem god oplevelse.

Jeg vil gerne appellere til alle, der måtte have interesse i at stille op, være opvarmer, tilskuer, backstage crew osv. om både at dele dette opslag, men også om at sprede ordet derude i fitnesscentrene. Vi stiller de rigtige rammer til rådighed, men uden atleter, er der ingen konkurrence, så STEP UP, tag i mod udfordringen og hjælp os med at gøre det til den succes, det fortjener.

Som udgangspunkt vil klasserne være:

Mens Physique
Mens Body Bodybuilding
Figure (svarer til Bodyfitness)
Bikini

men er der efterspørgsel og deltagere nok til f.eks. bodybuilding for kvinder, laver vi gerne flere klasser. En liste over WNBF klasser kan ses her:

https://www.worldnaturalbb.com/judging-criteria/.

Alle spørgsmål vedrørende DFNA og konkurrencen bedes rettet til: tnr@dfna.dk