Klassefordeling, ODC 2019

Tilmelding til Open Danish Championship 2019 er nu lukket, og atletfordelingen ser ud som ovenfor. Igen år er der sat rekord for antal tilmeldinger, og vi sender en stor tak til alle atleter og glæder os til at byde jer velkommen til Sønderborg.


Registration for Open Danish Championship 2019 is now closed, and the athlete distribution looks as above. Again this year a record has been set for the number of entries, and we send a big thank you to all athletes and look forward to welcoming you to Sønderborg.

  • Bikini: 8
  • Mens Physique: 5
  • Figure, Open: 7
  • Figure, Master: 3
  • Bodybuilding, female: 1
  • Bodybuilding, junior: 3
  • Bodybuilding, lightweight: 4
  • Bodybuilding, middleweight: 7

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.