Billetter og backstage hjælpere

Vores første konkurrence “DM i naturlig Bodybuilding og Fitness” er nu kun ca. 8 måneder væk, og vi glæder os rigtigt meget. De første tilmeldinger er allerede dukket op, og vi er i fuld gang med at få alle detaljer på plads. For eksempel vil billetter blive udbudt til salg via ticketmaster.dk indenfor den næste måneds tid. Af andet nyt er der også kommet information om reglerne for backstage hjælpere. De findes under punktet “Konkurrence”.

Alt information vil naturligvis blive offentliggjort her på vores hjemmeside samt på vores Facebook side. Skulle du alligevel stå tilbage med spørgsmål, der mangler svar, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi vil meget gerne hjælpe.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.