WNBF verdensmesterskab | 19/11/2016

WNBF verdensmesterskabSå nærmer dette års WNBF verdensmesterskab sig med hastige skridt. Halvanden uge er der tilbage før det går løs, og som tidligere nævnt er Danmark repræsenteret for 3. år i træk. Desværre har Linda Linnéa Haacker måtte trække sig på grund af sygdom, så denne gang bliver det kun mig, der kommer til at vise Dannebrog frem i LA. Vi ønsker Linda rigtig god bedring og håber, hun snart er 100% oppe i omdrejninger igen.

Vi vil her på siden dække konkurrencen, så godt som det nu kan lade sig gøre, når man selv er med i den, men jeg har en super entusiatisk medhjælper med derovre, så mon ikke vi kan få smidt nogle billeder op.

Husk også at vores hjemmeside jo er gået i luften (www.dfna.dk), og den vil løbende blive opdateret med mere info omkring vores DM i september 2016, herunder lokation, tilmelding m.m.