Sponsorer

Starlabs Nutrition er hovedsponsor for Open Danish Championship 2018 og er et firma, der gerne vil sætte dagsordenen og ikke ligge i halen af konkurrenterne. Det er et firma, som gerne vil gå forrest med nye produktsammensætninger, og for hvem kvalitet og ærlighed betyder alt.


We provide the best quality fitness stage wear and stage gear. Eye for the small details, the best designs and the best execution.

We want to be the best and therefore the materials are the best, the handcraft is the best and we provide the best service in the industry – guaranteed!


LovelyByLea laver konkurrence bikinier til Bikinifitness, Bodyfitness og Figure til både nationale og internationale konkurrencer. Læs mere her: https://www.facebook.com/lovelybylea/


Lonnie Boe Pedersen, Personlig træner & sundhedscoach.

Træning, sundhed, bootcamp – eller noget helt fjerde? Læs mere her: http://lonnieboepedersen.dk/


Beliggende i Sønderborg yder vi professionel hårfarvning, klipninger til både Herre og Damer, samt håropsætning. Der vil tillige være moderne hårkur, shampoo, voks mm. Besøg vores facebookside her.


Vores medlemmer mener, at vi har de bedste fitness ordninger i Sønderborg. Vi er selvfølgelig glade for roserne, men vil på ingen måde hvile på dem!
Byens borgere vælger os for vores topprofessionelle instruktører, personlige trænere og det gode samvær med andre omkring træning, der er kalorieforbrændende og smilende.


Myprotein er vokset fra et lille brand i England, til Europas største brand. De kom til Danmark i august 2014 og udvider konstant til nye lande. Senest er vi kommet til USA og har målsætningen om at være det største kosttilskud brand i verdenen, inden udgangen af 2020.