Sponsorer

Hovedsponsor for Open Danish Championship 2019


Lonnie Boe Pedersen, Personlig træner & sundhedscoach.

Træning, sundhed, bootcamp – eller noget helt fjerde? Læs mere her: www.lbpstrengthandfitness.dk


Hovedsponsor for Open Danish Championship 2019

Daniel Risgaard specialiserer sig i naturlig træning, som stadig kan give dig de resultater du ønsker. Renfitness v/Daniel Risgaard tilbyder trænings -og kostvejledning der kan hjælpe dig med at opbygge en flot, stærk og naturlig krop.

Læs mere på : http://renfitness.dk/


Er du personlig træner, coach eller måske indehaver af et fitnesscenter og har brug for en revisor, der kender branchen for eksempel i forhold til momsoptimering, så henvend dig til revisor Mike Dahl/Beierholm.


LovelyByLea laver konkurrence bikinier til Bikinifitness, Bodyfitness og Figure til både nationale og internationale konkurrencer. Læs mere her: https://www.facebook.com/lovelybylea/


Vores medlemmer mener, at vi har de bedste fitness ordninger i Sønderborg. Vi er selvfølgelig glade for roserne, men vil på ingen måde hvile på dem!
Byens borgere vælger os for vores topprofessionelle instruktører, personlige trænere og det gode samvær med andre omkring træning, der er kalorieforbrændende og smilende.


Micheael H. Iversen – Internationalt Certificeret Personlig Træner & TRX Coach.


Myprotein er vokset fra et lille brand i England, til Europas største brand. De kom til Danmark i august 2014 og udvider konstant til nye lande. Senest er vi kommet til USA og har målsætningen om at være det største kosttilskud brand i verdenen, inden udgangen af 2020.


Bo i naturskønne omgivelser 3 km. fra centrum af Sønderborg og tæt på attraktioner som Universe og Dybbøl Mølle. Vi har pool, squashbane og et moderne fitnessrum. For dig, som kommer i bil, tilbyder vi mere end 200 gratis parkeringspladser lige foran hotellet.


Davidsens Tømmerhandel A/S er en 100% danskejet handelsvirksomhed indenfor trælast og byggemarked. Vi har afdelinger i Vojens, Brørup, Fredericia, 2 afdelinger i Haderslev, Høruphav, Kolding, Odense, Rødekro, Toftlund, Vejen, Aarhus samt Venslev på Sjælland. Davidsen er kendt som en troværdig og seriøs samarbejdspartner for vores professionelle kunder og er samtidig storleverandør til private kunder i hele regionen. Davidsen er kendt for at være skarp på prisen – uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Blomsterhjørnet
Alsgade 3
6400 Sønderborg

Blomsterhjørnet er sponsor af flotte buketter til Open Danish Championship 2019.