Klassefordeling m.m.

by

Så er tilmelding til Open Danish Championship lukket. Alle atleter er bekræftet, og vi ønsker held og lykke med de sidste forberedelser.

Nedenfor er en oversigt over klasserne, rækkefølgen samt antal deltager:

Bikini: 3
Mens Physique: 3
Figure: 5
Bodybuilding, middleweight: 6
Bodybuilding, heavyweight: 4

Fordelingen mellem middle- og heavyweight kan ændre sig efter indvejning.

DBFF/DFNA???

by

Vi er blevet spurgt, om det kan lade sig gøre, at stille op hos DFNA, hvis man også vil stille op hos DBFF. Hos DFNA har vi intet problem med det, og det koster ikke ekstra gebyrer. Fra DBFF har jeg modtaget dette svar:
“Hej Thomas
Tak for din mail.
– her er svaret fra vores dommer / Konkurrence ansvarlige, der bakkes op af Både formand og næstformand – og øvrige bestyrelse.
Det er IFBB regler, og dem kan man ikke rykke ved.
Ifl IFBBs regler må man ikke stille op i andre forbund når man er IFBB medlem. (og dermed DBFF)
Hvis man gør udløser det 2 års karantæne.
Men hvis folk melder sig aktivt ud af DBFF og stiller i andet forbund, så er det fint.
Så må de melde sig ind i DBFF igen, hvis de vil tilbage.
Ha en forrygende dag.
Med venlig hilsen / Best regards
Mette Edlund
Næstformand & Medlemsansvarlig DBFF
Mette@Dbff.dk”
Dvs. at du skal sørge for at melde dig ud af DBFF, før du tilmelder dig vores konkurrence. Når vores konkurrence er afholdt, melder vi dig ud af DFNA igen, hvorefter du på ny melder dig ind i DBFF.

Billetter og backstage hjælpere

by

Vores første konkurrence “DM i naturlig Bodybuilding og Fitness” er nu kun ca. 8 måneder væk, og vi glæder os rigtigt meget. De første tilmeldinger er allerede dukket op, og vi er i fuld gang med at få alle detaljer på plads. For eksempel vil billetter blive udbudt til salg via ticketmaster.dk indenfor den næste måneds tid. Af andet nyt er der også kommet information om reglerne for backstage hjælpere. De findes under punktet “Konkurrence”.

Alt information vil naturligvis blive offentliggjort her på vores hjemmeside samt på vores Facebook side. Skulle du alligevel stå tilbage med spørgsmål, der mangler svar, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi vil meget gerne hjælpe.

Så er der åbent for tilmelding

by

Godt nytår til jer alle derude! Vi åbner nu op for tilmelding til til vores konkurrence, der bliver afholdt i RAW Fitness i Middelfart den 23. september 2017. Tilmeldingsblanketten kan findes under menupunktet konkurrence eller ved at klikke her. Samme sted findes vores officielle regelsæt også, hvori du kan finde svar på forhåbentligt alt vedrørende konkurrencen. Sidder du stadig tilbage med spørgsmål, kan de som altid rettes til forbundet via mail (tnr@dfna.dk) eller via vores Facebook side. Vi glæder os til at tage imod din tilmelding og siger på forhånd stor tak for jeres hjælp til at sprede ordet omkring vores forbund og konkurrence.

DFNA regelsæt online nu

by

Forsinket glædelig jul til alle! Det er nu muligt at finde det officielle DFNA regelsæt her på vores hjemmeside, og indenfor kort tid vil tilmeldingsblanketten også ligge klar til download. Vi har allerede nu næsten 300 følgere på vores FB side – men vi vil endnu mere – så Del, Like og spred ordet, hvor du kommer frem, så vi sammen kan sætte DFNA på landkortet med masser af skarpe atleter til vores første DM. De perfekte rammer betyder ingenting uden jer atleter, og DFNA er til for atleterne.

/Thomas Nordal Rasmussen

WNBF verdensmesterskab | 19/11/2016

by
Comments Off on WNBF verdensmesterskab | 19/11/2016

WNBF verdensmesterskabSå nærmer dette års WNBF verdensmesterskab sig med hastige skridt. Halvanden uge er der tilbage før det går løs, og som tidligere nævnt er Danmark repræsenteret for 3. år i træk. Desværre har Linda Linnéa Haacker måtte trække sig på grund af sygdom, så denne gang bliver det kun mig, der kommer til at vise Dannebrog frem i LA. Vi ønsker Linda rigtig god bedring og håber, hun snart er 100% oppe i omdrejninger igen.

Continue Reading

Cliniquebeautyfix v/Christina Buhl Officiel Spraytanner

by
Comments Off on Cliniquebeautyfix v/Christina Buhl Officiel Spraytanner

Beautyfix v/Christina Buhl

Cliniquebeautyfix v/Christina Buhl bliver den officielle Spraytanner, makeup artist og hairstylist til vores første DM den 23. september 2017. Vi er meget stolte og glade for at have lavet en aftale med Christina, som er kendt i branchen for sin ekspertise ikke kun som tanner, men også når det gælder make-up og hår.

Når vi kommer tættere på konkurrencen, vil vi offentlig gøre flere detaljer om, hvor og hvordan man booker tid, men indtil da synes vi da, i skulle smutte forbi Cliniquebeautyfix på Facebook, og se hvad Christina har at byde på.