WNBF verdensmesterskabSå nærmer dette års WNBF verdensmesterskab sig med hastige skridt. Halvanden uge er der tilbage før det går løs, og som tidligere nævnt er Danmark repræsenteret for 3. år i træk. Desværre har Linda Linnéa Haacker måtte trække sig på grund af sygdom, så denne gang bliver det kun mig, der kommer til at vise Dannebrog frem i LA. Vi ønsker Linda rigtig god bedring og håber, hun snart er 100% oppe i omdrejninger igen.

Vi vil her på siden dække konkurrencen, så godt som det nu kan lade sig gøre, når man selv er med i den, men jeg har en super entusiatisk medhjælper med derovre, så mon ikke vi kan få smidt nogle billeder op.

Husk også at vores hjemmeside jo er gået i luften (www.dfna.dk), og den vil løbende blive opdateret med mere info omkring vores DM i september 2016, herunder lokation, tilmelding m.m.